Кошик
30 відгуків
ald СТУДИЯ
+380955534194
+380980481877

Котел варильний кпе-250 масляний

  • Під замовлення, 15 днів
  • Код: кпэ-250 нг

45 000 грн.

+380955534194
  • +380980481877
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Котел варильний кпе-250 масляний
Котел варильний кпе-250 маслянийПід замовлення, 15 днів
45 000 грн.
+380955534194
  • +380980481877
Купити

Опис

Котел пищеварочный кпе-250 нг теплоносій масло продукт всередині котла нагреваеться до 130 градусів

Темпирирующие ємності та обладнання для розтоплення кондитерських мас feed

 

У кондитерському виробництвіварильні котли життєво необхідні для виробництва самих різних виробів. І без варильного котла, або, як їх ще називаютьтемперують машини, можна приготувати, до прикладу, мармелад, зефір, глазуровані кондитерські вироби, шоколадні вироби, цукерки..... Та виробництво практично всіх кондитерських виробів, на тому, чи іншому етапі, потребує в темперують ємності.

Що таке котел варильний? Це спеціальна машина, необхідна для термічної обробки продуктівїх плавки, підігріву, підтримки заданої температури продукту. Виготовлення цукрових та інших сиропів, виготовлення глазурі, джемів, плавлення жирових сумішей, виготовлення практично всіх кондитерських мас – все це робиться у варочних казанах.

Перш ніж купити котел варильний електричний, необхідно визначитися з його типом. А для цього потрібно знати, для яких цілей вам потрібен котел варильний. Цілком можливо, що вам знадобитися не один такий котел.

На сьогоднішній день існує три типу темперирующих ємностей: марміти (водяні лазні), котли з обертовою чашею (варильний котел з мішалкою), темперирующие машини з колесом (марміт з встановленим у внутрішній ванні обертовим колесом), машини безперервного типу. Однак, в кондитерському виробництві частіше застосовуються варильні котли перших двох типів, так як інші машини призначені для підігріву шоколаду на шоколадних виробництвах. Машини безперервного типу дії застосовуються на великих кондитерських підприємствах. Тому розглянемо тільки перші два типи машин.

Котел варильний електричний(марміт) – це машина, яка складається з внутрішньої ванни, в яку завантажується сировина, і водопаровій сорочки. Під днищем внутрішньої ванни встановлені електронагрівальні елементи. Принцип роботи котла простий: у внутрішню ванну завантажується сировина, сорочка заповнюється водою, вода нагрівається, відповідно, нагрівається і сировину.

Такі машини застосовуються тільки для нагрівання сировини, наприклад, шоколадної глазурі. Якщо ж необхідно виготовлення кондитерської маси, то доцільніше придбати  варильний котел з мішалкою. Він влаштований так само, як і марміт, але має невелику відмінністьу внутрішній ванні встановлений скребок, який при роботі котла обертається, перемішуючи масу. Або ж, обертається сама внутрішня чаша, а скребок залишається нерухомим. І в тому, і в іншому випадку, інгредієнти не тільки підігріваються до потрібної температури, але і змішуються між собою, утворюючи ту, або іншу кондитерську масу, сироп, і так далі

Незважаючи на те, що принцип роботи варильних котлів простий, не варто нехтувати їх якістю. Саме головне в таких машинахдотримання температурного режиму, особливо, якщо мова йде про шоколаді. Так як до складу шоколаду входить масло какао, а це дуже примхливий жир, дотримання температурного режиму (нагрів-охолодження-нагрів) більш ніж важливо. Так, масло какао відноситься до поліморфних жирів, які при різних режимах охолодження по-різному кристалізуються, і приймає різну форму. При порушенні технології нагріву і охолодження готовий продукт може покритися білястим нальотом, стати зернистим, кришаться. Зрозуміло, що на смакові якості шоколаду це не впливає, але що стосується товарного вигляду, то він буде безнадійно зіпсований.

Виготовлення цукрово-паточных, цукрово-агаровых та інших сиропів, зефирных та мармеладних мас, інших кондитерських мас так само має потребу в точному дотриманні температурного режиму. У разі порушення технології виробництва масу можна просто викинути, так як вона не буде відповідати, ні нормам якості, ні споживчим вимогам. Саме тому варто вибирати варильні котли з зручним, простим і надійним електронним управлінням. Як показує практика, не всі машини можуть цим похвалитися, і вартість обладнання в даному випадкуне показник. Так, у продажу є досить дорогі машини, зі складною електронікою, і именно эта электроника делает работу с котлом неудобной. Поэтому, прежде чем приобрести котел варочный, не важно, какого типа, стоит ознакомиться с отзывами о нем.

Не менее важная характеристика котла – его производительность, точнее, емкость. Как и в случае с любым другим кондитерским оборудованием, и слишком большая, и слишком маленькая производительность одинаково негативно влияет на производство.

Вартість обладнанняодин з ключових моментів. Як вже говорилося вище, не завжди сама висока ціна означає самий кращий вибір. Томупорівнюйте, читайте описи і відгуки, і тільки потім купуйте обладнання. Не можна допускати помилки, так як від вашого вибору буде залежати якість кондитерських виробів, а значить, і успіх вашого підприємства.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 45 000 грн.